امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

راه اندازی دفتر پست در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 25 مهر 1396 - 14:19
دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی (واحد تبریز) و اداره کل پست استان تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز  در این توافق نامه اداره پست متعهد ‌گردید در قبال اختصاص فضا از طرف دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، خدمات جاری پست را براساس تعرفه پستی به دانشگاهیان واحد تبریز ارائه نماید.

طبق گزارش، نیروی انسانی مورد نیاز برای ارائه خدمات پستی، هزینه‌های مصرفی اعم از آب و برق و ...  توسط اداره کل پست استان تأمین شده و تعیین ساعات و زمان همکاری به عهده دانشگاه است.

این توافقنامه به مدت 5 سال فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و اداره کل پست آذربایجان شرقی انعقاد گردید که در صورت توافق طرفین قابل تمدید است.

دکتر سیدجواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به عنوان نماینده واحد تبریز و محمد پوربزرگ سرپرست اداره کل پست استان آذربایجان شرقی این تفاهمنامه را امضا کردند.