امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در واحد تبریز برگزار شد: برگزاری همایش پیاده‌روی دانشگاهیان بمناسبت هفته تربیت بدنی

تاریخ خبر: سه شنبه 2 آبان 1396 - 15:23
به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش همایش پیاده روی دانشگاهیان واحد تبریز برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، دکتر حبیب محمدپور یقینی رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی گفت: در راستای توسعه فرهنگ ورزش همگانی، نشاط اجتماعی و سلامتی روحی و روانی در طول سال بمناسبت های مختلف همایش پیاده روی برای دانشگاهیان واحد تبریز برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه لازمه زندگی سالم، نشاط اجتماعی است افزود: همگانی کردن ورزش یکی از ضرورت های مهم در ایجاد جامعه ای سالم و با نشاط است، مردم و به خصوص دانشگاهیان باید نگاه جدی به فعالیت های ورزشی در روز داشته باشند. اثرات مفید فعالیت های ورزشی در پیشگیری، درمان و کنترل بسیاری از نارسایی های قلبی و عروقی و تنفسی مشهود است.

محمدپور هدف از برگزاری ورزش‌های همگانی برای دانشگاهیان را افزایش نشاط عمومی، تبیین ضرورت توجه به ورزش همگانی، نقش ورزش صبحگاهی در سلامتی، ارتقای سطح همدلی و همکاری بین اساتید، کارمندان و دانشجویان بیان کرد.