امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با حکم دکتر نفر: هیأت علمی واحد تبریز عضو دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی ش

تاریخ خبر: یکشنبه 7 آبان 1396 - 13:34
عضو هیأت علمی و استاد دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به عضویت دبیرخانه شورای آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، در حکمی از سوی دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سعید خامنه به عضویت دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی این دانشگاه منصوب شد.

در این حکم خطاب به سعید خامنه آمده است: در راستای طرح تحول آموزش و به منظور ارتقای کیفیت آموزشی علوم پزشکی در رشته‌های مربوطه و نیز تأمین بهترین کیفیت سلامت جامعه نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی به عنوان عضو دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی منصوب می‌شوید.

نفر در این حکم ابراز امیدواری کرده است که با اتکال به عنایات خداوند متعال در سایه تلاش و اهتمام جنابعالی در راستای پیشبرد اهداف مقدس دانشگاه مؤید و سربلند باشید.