امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

از سوی دکتر رهبر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی منصوب شد

تاریخ خبر: یکشنبه 14 آبان 1396 - 12:16
دکتر عزیز جوانپور به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز منصوب شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز ، با حکم دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عزیز جوانپور به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی  و واحد تبریز منصوب شد.
در متن دکتر رهبر آمده است:
«باتوجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحدتبریز منصوب می‌شوید.»
در این پیام اظهار امیدواری شده است: با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات و اموال دانشگاه نمایید.

پیش از این دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بود.