امروز: دوشنبه 29 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر جوانپور: ماموریت اصلی دانشگاه تولید و گسترش علم است.

تاریخ خبر: یکشنبه 14 آبان 1396 - 12:33
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: همانطوریکه شهر تبریز جایگاه مهمی در کشور دارد واحد تبریز نیز در سطح دانشگاه آزاد اسلامی از جایگاه والایی برخوردار است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز دکترعزیز جوانپور که به تازگی سکان هدایت دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و استان آذربایجان شرقی را برعهده گرفته است و در جلسه هیات رئیسه واحد تبریز سخن می گفت ضمن تشکر از زحمات دکتر انگجی رئیس پیشین این دانشگاه افزود: «با فضل الهی فارغ از دسته بندیها و گرایشات، با استفاده از تمامی ظرفیت های دانشگاهیان و تعامل با آنان در راستای اهداف عالیه دانشگاه و رشد و شکوفایی آن قدم برمی داریم.»

وی با اشاره به ماموریت اصلی دانشگاه که تولید و گسترش علم است، گفت بایستی با ایجاد فضای صمیمانه و با همدلی و همفکری به خدمت بپردازیم.

جوانپور به لزوم برنامه ریزی و جدیت در کارها تاکید کرد و بیان داشت : «دانشگاه آزاد اسلامی امروز به تلاش و کار مضاعف نیاز دارد و انشاءا... با یک تیم کاری منسجم و هماهنگ به کار و فعالیت خواهیم پرداخت و در این میان انضباط مالی و مدیریت درآمد و هزینه ها سرلوحه کار خواهند بود.»

دکتر عزیز جوانپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی اخیرا از سوی دکتر رهبر با حفظ سمت به عنوان رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی منصوب شد. وی همچنین از سال 84 تا 88 ریاست دانشگاه آزاد اسلامی تبریز را بر عهده داشت .