امروز: شنبه 30 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر عزیز جوانپور درگذشت برادر همسر دکتر ولایتی را تسلیت گفت.

تاریخ خبر: دوشنبه 22 آبان 1396 - 08:52
در پی درگذشت برادر همسر دکتر ولایتی ، رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی این ضایعه درگذشت را با ارسال پیامی تسلیت گفت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز؛ در متن پیام تسلیت آمده است:

" انا لله و انا الیه راجعون"

جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی

ریاست محترم هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی

با سلام و احترام

مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتمزده بـه انتظار بنشیند و این ، بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.

بانهایت تألم وتأثرضایعه درگذشت برادرگرامی همسر محترم رابه جنابعالی وخاندان مکرم تسلیت عرض نموده واز درگاه احدیت برای آن فقید سعید رحمت واسعه الهی وبرای آن استادارجمند،خانواده مکرم وکلیه بازماندگان محترم، صبر و اجر مسألت می نماییم.

عزیز جوانپور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی