امروز: جمعه 2 اسفند 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در تبریز: بزرگترین سرمایه کشور، سرمایه های ذهنی و فکری است

تاریخ خبر: دوشنبه 22 آبان 1396 - 09:04
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX2017 در تبریز گفت: «بزرگترین سرمایه کشور، سرمایه های ذهنی و فکری است. اگر بتوانیم در زمان کنونی از این سرمایه ها به نحو احسن بهره مند شویم، بدون شک تمامی ایده ها به مرحله تولید، تجاری سازی و صادرات می رسد.»

دکتر جوانپور در گفتگو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز گفت: «معرفی نوآوری‌ها و اختراعات فناورانه، طرح‌ها، ایده‌‌های دانش محور و توانمندی‌های پژوهشی و فناوری از اهداف برگزاری نمایشگاه های فناوری برای حمایت از ایده پردازان این مرز‌ و بوم و فراهم کردن زمینه مناسب برای تجاری سازی فناوری، بسترسازی برای تکمیل چرخه‌ی علم تا فناوری و فناوری تا کسب‌و‌کار است و همچنین اینچنین نمایشگاهی موجب ایجاد ارتباط بین دانشگاهیان و فناوران با بخش‌های مختلف اقتصادی و اجرایی، گسترش همکاری‌های فناورانه منطقه‌ای، ملی و بین المللی می شود.»

وی اظهار کرد: «در این نمایشگاه که اهداف توام با شور و شوق است، وجود واحد تبریز و ایلخچی در نمایشگاه ربع رشیدی مایه افتخار و مباهات است.»

جوانپور ادامه داد: «دانشجویان طی فعالیت یک ساله خود توانستند در این نمایشگاه با حضور فعال، ایده، طرح و محصولات خود را به عرضه و ارائه برسانند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تصریح کرد: «حضور دانشجویان، مردم، ایده پردازان و خلاقان و ... در این عرصه از نمایشگاه منجر به تبادل علمی بین دانشگاهیان و صنعتگران همچنین بین شرکت ها و افرادی که علاقه مند هستند، می شود.»

وی  اذعان کرد: «صاحبان صنایع و سرمایه گذاران همان افرادی هستند که در راستای تبدیل علم به صنعت و ثروت همواره حامی و همراه کننده این مسیر و زحمت کشان عرصه فناوری هستند؛ بنابر این لازم است تا دولت، اتاق بازرگانی و سیستم بخش خصوصی بتواند پلی به جهت ارتباط با دانشگاهیان برقرار سازند تا دانشگاهیان و نوآوران با فروش ایده خود، بتوانند گامی بلند و موثر در راستای توسعه سرمایه های ملی کشور بردارند.»

جوانپور تاکید کرد: «اگر این هدف در چنین نمایشگاه هایی تحقق یابد، تحولی عظیم در صنعت منطقه و کشور رخ خواهد داد.»

این مسئول گفت: «مسئولین امری که صاحب اختیاراتی در این جامعه هستند، لازم است تا حمایت های جدی و لازم را از چنین مجموعه هایی که با تکنولوژی روز دنیا رقابت می کنند، به مرحله اجرایی برسانند تا جوانان بتوانند با شور و شوق بیشتری به مسیر خود ادامه دهند.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکی از بزرگترین مشکل کشور، اعتماد نکردن به جوانان است؛ اشاره کرد و گفت: «بخش خصوصی در صورتی می تواند با موفقیت وارد چنین مجموعه های شود که به جوانان اعتماد کند؛ این اتفاق ممکن نخواهد بود مگر اعتماد بخش خصوصی به جوانان! نخبه های ما، بزرگترین سرمایه های کشور هستند. جوان حق خطا کردن دارد ولی خطا ها قابل گذشت است. این اعتماد یک ریسک مثبت برای بررسی خطا و آزمایش جوانان است.»

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: «بزرگترین سرمایه کشور، سرمایه های ذهنی و فکری است. اگر بتوانیم در زمان کنونی از این سرمایه ها به نحو احسن بهره مند شویم، بدون شک تمامی ایده ها مرحله تولید، تجاری سازی و صادرات می رسد.»