امروز: جمعه 25 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان شرقی منصوب شد.

تاریخ خبر: دوشنبه 22 آبان 1396 - 09:20
دکتر عزیز جوانپور طی حکمی از سوی معاون و رئیس سما دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان شرقی منصوب شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز ، با حکم دکتر سید احمد زرهانی معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عزیز جوانپور به عنوان رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان شرقی منصوب شد

در متن دکتر زرهانی آمده است:

بردار ارجمند جناب آقای دکتر عزیز جوانپور هروی

با عنایت به تبصره 1 بند 12 اساسنامه سازمان سما و آیین نامه شورای نظارت و هماهنگی استانی سما و با لحاظ مفاد بخشنامه مشترک روسای دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما به مدت دوسال به عنوان رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربان شرقی منصوب می شوید.

از جنابعالی که استادی متدین و متعهد و دانش پژوه هستید انتظار دارد که با رعایت کامل ضوابط و مقررات سازمان برای ارتقای کیفی و توسعه کمی مدارس و آموزشکده های سما با حفظ استقلال اداری و مالی و آموزشی آنها کوشش کنید و با تشکیل منظم جلسات شورای نظارت و هماهنگی استانی سما و تحقق برنامه های مصوب شورای سازمان و تلاش برای بهبود برند سما گام های موثری در مسیر تعلیم و تربیت اسلامی بردارید.

توفیق جنابعالی را در راه خدمت به فرهنگ و اندیشه اسلامی از خداوند متعال خواستار است.