امروز: شنبه 24 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دیدار صمیمانه جوانپور با معاون مدیر منطقه ویژه اقتصادی PIT قزاقستان

تاریخ خبر: دوشنبه 22 آبان 1396 - 12:51
دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی امروز با نورلان کوپوسینوف معاون مدیر منطقه ویژه اقتصادی PIT و هیات همراه دیدار و نشست صمیمی داشت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز، دکتر جوانپور گفت: «کشور قزاقستان کشور مسلمانی است و اشتراکات فرهنگی خوبی با ایران دارد فلذا ارتباط ما باید با این کشور به بهترین نحو باشد. »

رییس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ادامه داد: «واحد تبریز به عنوان اولین دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور با اعضای هیأت علمی مجرب و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی مناسب و شرکت های دانش بنیان آماده همکاری با کشور قزاقستان و انعقاد تفاهم نامه جهت تبادلات علمی و فرهنگی است.»

جوانپور گفت: «ما امادگی این را داریم که با تکیه بر توان داخلی، پتانسیل های بالقوه و ظرفیت های متعددی که در زمینه علم و فناوری داریم، در بسیاری از زمینه های صنعتی و تجاری و فرهنگی با دولت قزاقستان همکاری کنیم.»

در ادامه نشست نورلان کوپوسینوف معاون مدیر منطقه ویژه اقتصادی PIT  قزاقستان که برای شرکت در   پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX2017به تبریز سفر کرده است گفت: «یکی از مهمترین اهداف حضور کشور قزاقستان در نمایشگاه آشنایی با کارشناسان و متخصصان حوزه علم و فناوری در ایران است که میتواند در نهایت به تبادل اندیشه و تولید علم منجر شود.»

وی ادامه داد: «قزاقستان نیز برای گسترش روابط خود با ایران در این رویداد بین المللی حضور و آماده همکاری و مشارکت در طرح های بزرگ صنعتی با دانشگاه آزاد اسلامی است.»

نورلان کوپوسینوف در خاتمه تأکید کرد: «در غرفه قزاقستان در نمایشگاه ربع رشیدی سعی و تلاش ما بر این بود تا مردم کشور ایران و دیگر کشورهای جهان را با توانمندی های قزاقستان مطلع سازیم. چرا که لازم است در کنار توسعه مباحث گردشگری، کشورهای منطقه با یکدیگر در زمینه فرهنگی، علم و فناوری و تجاری سازی آن همکاری داشته باشند. »

طبق گزارش توسعه و تجاری سازی فناوری و انتقال تجارب علمی و فناوری با تأکید بر تجاری سازی علم، تبادل دانشجو در رشته های فناوری اطلاعات، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و ... توسعه شرکت های دانش بنیان از جمله موارد مطرح در این نشست صمیمی بود.