امروز: شنبه 30 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در واحد تبریز صورت گرفت: ارسال اقلام دارویی به مناطق زلزله زده غرب کشور

تاریخ خبر: چهارشنبه 24 آبان 1396 - 15:33
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از ارسال محموله دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی از بیمارستان امام سجاد (ع) این دانشگاه به مناطق زلزله زده غرب کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر عزیز جوانپور اظهار کرد: در راستای اجرای فرمایش دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر کمک به هموطنان زلزله زده غرب کشور به همت معاونت علوم پزشکی و بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز اقلام دارویی موردنیاز و ضروری، کمک های اولیه و تجهیزات پزشکی مصرفی بسته‌بندی و به ستاد مدیریت بحران استان تحویل گردید تا به مناطق زلزله زده ارسال شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: طبق هماهنگی های صورت گرفته، اکیپ کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مستقر و آماده دریافت کمکهای نقدی و غیر  نقدی دانشگاهیان برای زلزله زدگان است.

جوانپور تصریح کرد: دانشجویان عضو بسیج و هلال احمر نیز در حرکتی شایسته در حال تهیه و جمع آوری  اقلام ضروری و مورد نیاز  هم وطنان زلزله زده هستند که در ایام آینده ارسال خواهد شد.

جوانپور به اعلام آمادگی معاونت علوم پزشکی این دانشگاه برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی اشاره کرد و  گفت: ما زنجیره های مهر و محبت و عطوفتیم و در راستای ارائه خدمات به هموطنان آسیب دیده و کاهش مصائب و آلام آنها از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

وی در خاتمه از استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی خواست در حد توان و وسع خود به هموطنان زلزله زده کمک و یاری رسانند.