امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در واحد تبریز برگزار شد:کلاس مربیگری درجه 3 در رشته آمادگی جسمانی

تاریخ خبر: چهارشنبه 1 آذر 1396 - 12:36
مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: در راستای ارتقای بار علمی و عملی دانشجویان تربیت بدنی، یک دوره کلاس مربیگری درجه 3 در رشته آمادگی جسمانی برای دانشجویان خواهر در واحد تبریز شد.
  به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر حبیب محمدپور یقینی اظهار کرد: دوره کلاس مربیگری درجه 3 در رشته آمادگی جسمانی با شرکت 29 نفر از دانشجویان خواهر با تدریس دکتر صدیقه مقدم در سالن ورزشی شماره یک واحد تبریز در هفته آخر آبان ماه سالجاری برگزار گردید.
وی با بیان اینکه  این دوره زیر نظر فدراسیون آمادگی جسمانی برگزار شد گفت: در روز آخر دوره برای شرکت کنندگان آزمون علمی و عملی برگزار و ارزیابی به عمل آمد.

محمدپور در خاتمه گفت: دانشجویانی که در این دوره موفق به کسب امتیاز حدنصاب شدند از فدراسیون آمادگی جسمانی برای آنها کارت مربیگری درجه 3 صادر خواهد شد.