امروز: شنبه 24 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

کسب دو رتبه کشوری جشنواره ملی قرآن و عترت از سوی دانشگاهیان واحد تبریز

تاریخ خبر: یکشنبه 12 آذر 1396 - 15:05
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: دانشگاهیان واحد تبریز در سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت (س) دو رتبه کشوری را به خود اختصاص دادند.

دکتر محمد نریمانی در گفت‌وگو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز اظهار کرد: «سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت(س) دانشگاهیان سراسر کشور آذر جاری به میزبانی وزارت بهداشت برگزار شد و با معرفی برگزیدگان در آیین اختتامیه پایان یافت.»

وی افزود: «دکتر یعقوب پورجمال عضو هیأت علمی تمام وقت واحد تبریز رتبه نخست کشوری در بخش حفظ کل قرآن را به خود اختصاص داد.»

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ادامه داد: «گروه تواشیح معارج کانون قرآن و عترت (س) واحد تبریز هم رتبه سوم بخش آوایی سی و دومین جشنواره ملی قرآن را کسب کرد.»

سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور با حضور وزیر بهداشت و مسئولان دستگاه‌های دانشگاهی و برگزیدگان بخش‌های مختلف به میزبانی وزارت بهداشت‏‏، درمان و آموزش پزشکی در تالار اندیشه حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد و بیش از 320 هزار نفر از دانشگاه‌های مختلف کشور در در بخش‌ها و رشته‌های مختلف در این جشنواره حضور داشتند.