امروز: جمعه 23 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

کسب مدال نقره المپیاد علمی کشوری ازسوی فرزند کارمند واحد تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 14 آذر 1396 - 11:48
پارسا میرزایی جدیدی فرزند ناهیده زاهدی کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مدال نقره المپیاد علمی کشوری زیست شناسی را به خود اختصاص داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، در مرحله کشوری المپیادهای علمی، دانش آموزان آذربایجان شرقی خوش درخشیدند و برگ زرینی دیگر بر افتخارات استان ثبت کردند.

دانش آموزان دارای مدال نقره و برنز از تسهیلات 20 درصدسهمیه کنکور زیرگروه مربوطه استفاده می‌کنند.

در این راستا همه دارندگان مدال‌های طلا، نقره و برنز علاوه بر عضویت در مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان، برای بهره مندی از تسهیلات بنیاد نخبگان به این بنیاد معرفی می‌شوند.

پارسا میرزایی جدیدی دانش‌آموز استعدادهای درخشان ناحیه 4 آموزش و پرورش تبریز بوده و پیش از این موفق به کسب مدال طلای کشوری سلول‌های بنیادی و بازساختی پزشکی – مدال طلای بین المللی پایای زیست شناسی – مدال برنز مسابقات بین المللی ریاضی IMC کره جنوبی شده است.