امروز: شنبه 5 اسفند 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

حضور سرزده نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در واحد تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 14 آذر 1396 - 15:48
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی به مناسبت روز دانشجو امروز بصورت سرزده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز حضور یافت و با دانشجویان دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز آیت الله سید محمدعلی آل هاشم با قدردانی از زحمات دکتر سیدجواد انگجی و تبریک انتصاب دکتر عزیز جوانپور به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: «مسئولان باید دست به دست هم بدهند و با همفکری و همدلی منویات والای مقام معظم رهبری در ارتباط با دانشجو و دانشگاه را عملی کنند.»

امام جمعه تبریز با تبریک فرا رسیدن روز دانشجو گفت: «اگر دانشجویان می خواهند برای آینده کشور مفید واقع شوند باید در کنار خوب درس خواندن به تهذیب و خودسازی اهمیت دهند و در ارتقای تحصیلی خود بکوشند.»

آل هاشم با تأکید بر اینکه مسئولان دانشگاه باید برای سیاسی شدن فضای دانشگاه کمک کنند افزود: «سیاسی شدن نه به این معنا که جریان های سیاسی به دانشگاه ورود پیدا کنند بلکه به معنی آگاه سازی در راستای بالابردن بصیرت سیاسی دانشجویان است.»

وی ادامه داد: «دانشجو باید دارای بینش و بصیرت سیاسی باشد، تا زمانی که در جامعه بحران به وجود می آید راه را اشتباه نرود.»

نماینده ولی فقیه با تبریک هفته وحدت ابراز امیدواری کرد، همگان روش، منش و سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) را الگو خود قرار داده و از فروتنی، تواضع، مهربانی، پارسایی و عفو گذشت ایشان درس بگیریم ورفتارشان را در زندگی‌مان عملیاتی کنیم.

آیت الله آل هاشم با حضور سرزده در واحد تبریز در نماز ظهر و عصر در مسجد حضرت امیرالمؤمنین(ع) دانشگاه شرکت و پس از بازدید از سلف سرویس دانشجویان با دکتر جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، مسئولان، استادان، کارمندان و دانشجویان دیدار کرد.