امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: دانشجو مسائل جامعه را رصد کند

تاریخ خبر: سه شنبه 21 آذر 1396 - 14:43
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: یکی از الزامات دانشجویی، رصد کردن اتفاقات جامعه با تیزبینی است. دانشجو به عنوان یک نگهبان مسائل جامعه را رصد کند و نگذارد جامعه از مسیر واقعی خارج شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو اظهار کرد: «جنبش دانشجویی یعنی تبلور دینداری، هوشیاری، پایه کار بودن و حضور در صحنه جامعه و همراه ملت جهت ایفا کردن نقش خود در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... نسبت به جامعه ای که در آن زندگی می کند است.»

وی افزود: «جنبش دانشجویی با توجه ویژه به مطالبه گری عدالتخواهانه و نگاه آرمانگرایانه قطعا می تواند در تدوین آینده حکومت و نقد حاکمیت و ارائه راهکارها و پیشنهادها، بعد حاکمیت را مورد توجه قرار دهد.»

جوانپور تصریح کرد: «دانشجو می تواند به سمت اهدافی که نظام اسلامی ترسیم کرده حرکت کند و جامعه خویش را با هوشیاری در مسیر واقعیت ها سوق دهد و آنچه را که از مسیر خود خارج می شود، هشدار دهد.»

دبیر هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی تاکید کرد: «دانشجو باید با نگاه بنیه ای خود وظیفه انقلابی خود را در راستای دیدگاه های حضرت امام (ره) و رهبری و آرمان های جامعه ایفا کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: «16 آذر یادآور رشادت و از جان گذشتگی دانشجویانی است که در برابر نظام سلطه، پایمردی و ایستادگی و سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند.»

جوانپور ادامه داد: «یاد و خاطره شهدای دانشجوی انقلاب اسلامی، مدافع حرم و به ویژه شهدای عرصه علمی کشور را گرامی می ‌دارم و از دانشجویانی که علاوه بر کسب فضایل اخلاقی، دینی و بصیرت سیاسی، با تمام توان خود برای تحقق مرجعیت علمی کشور تلاش می کنند، قدردانی کرده و روز دانشجو را تبریک عرض می‌گویم.»

وی افزود: «از همه دانشجویان عزیز و آگاه می خواهم با الهام از سیره سیاسی الهی امام امت (ره) و نصایح رهبر فرزانه انقلاب، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبارستیزی خود را حفظ کنند.»