امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

قهرمانی تیم تنیس روی میز واحد تبریز در مسابقات استانی

تاریخ خبر: یکشنبه 26 آذر 1396 - 08:05
تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در مسابقات استانی رتبه اول را به خود اختصاص داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحدتبریز مسابقات تنیس روی میز کارکنان و اساتید برادر دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با شرکت 5 تیم و 19 بازیکن به صورت تیمی و انفرادی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در بخش تیمی که با حضور واحد های تبریز، مراغه، بناب، اهر، مرند، صوفیان و هادی شهر به صورت دوره ای و حذفی با برگزاری 46 بازی به پایان رسید. دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، بناب و اهر حائز رتبه های اول تا سوم شدند.

در بخش انفرادی این دوره از مسابقات حسین فرهنگ از واحد تبریز مقام اول، هادی اصغری از واحد بناب مقام دوم و حسن رفاقت و ابوالفضل دانیالی هر دو از واحد تبریز بصورت مشترک به مقام سوم رسیدند.

حسین فرهنگ، ابوالفضل دانیالی، حسن رفاقت و حسین رجبی اعضای تیم و فاتح علی عیدی مربی و حسین فرج اللهی سرپرستی تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی تبریز را برعهده داشتند.