امروز: یکشنبه 31 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نایب قهرمانی واحد تبریز در مسابقات بدمینتون

تاریخ خبر: دوشنبه 27 آذر 1396 - 12:08
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در مسابقات بدمینتون کارکنان و استادان هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ویژه برادران مقام دوم را کسب کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، مسابقات بدمینتون دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با حضور 15 ورزشکار از واحدهای تبریز، اهر، مرند، شبستر، صوفیان، مراغه و بناب به میزبانی واحد تبریز برگزار شد.

طبق این گزارش پس از انجام 27 بازی اصغر شهری از واحد اهر مقام اول، ناصر نجفیان پور از واحد تبریز مقام دوم، اسماعیل افخمی از واحد تبریز و ایرج صدری از واحد شبستر مشترکاً مقام سوم را کسب کردند.

وحید باباپور (سرپرست فنی )، حمید آسیابانی(سرداور) ، حبیب چوپانی (سرداور) ، علی پورکریم و فرزین داوران این مسابقات بودند.