امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رییس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان: اعزام تیم‌های بازرسی به واحدهای دانشگاهی در ایام امتحانات

تاریخ خبر: دوشنبه 18 دی 1396 - 13:44
دکتر منوچهر صمدی وند گفت: تیم‌های بازدیدکننده دونفره برای ارزیابی نحوه برگزاری امتحانات به واحدهای دانشگاهی استان اعزام می‌شوند.
به گزارش  اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، دکتر منوچهر صمدی وند در جلسه هماهنگی ارزیابان امتحانی گفت: «بدون شک برگزاری مطلوب امتحانات آبرو و حیثیت مجموعه دانشگاه اعم از هیات رئیسه، اعضای هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان است و نتیجه آن، ارزیابی یک ترم تلاش مجموعه را به دنبال خواهد داشت.»
وی به اعزام تیم‌های بازرسی به واحدهای دانشگاهی در ایام امتحانات اشاره کرد و گفت: «محور اصلی بازدیدها بر اساس کرامت انسانی و حفظ و حرمت همکاران تلاشگر در واحدهای دانشگاهی و خداقوت به ایشان است که در کنار این امر ارزیابی از نحوه برگزاری امتحانات انجام می شود.»
رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان آذربایجان شرقی در ادامه شاخص های تعریف شده برای ارزیابی برگزاری امتحانات در واحدها را برشمرد و اظهار کرد: «تمهید مقدمات و آمادگی قبلی برای برگزاری امتحانات، انجام اقدامات لازم در حین برگزاری و اجرای دقیق آیین نامه امتحانات بعد از برگزاری امتحان از شاخص های ارزیابی واحدها در ایام امتحانات است.»
رئیس واحد ممقان گفت: «نتایج ارزیابی از واحدها و مراکز دانشگاهی استان تحلیل و بازخورد به واحدها ارسال خواهد شد.»
جلسه تخصصی ارزیابان امتحانی با حضور برخی رؤسا و معاونین آموزشی واحدها و مراکز دانشگاهی استان و رؤسای دانشکده‌ها، مدیران گروه‌های آموزشی، رؤسای ادارات آموزش، و کارشناسان امتحانات واحد تبریز در سالن پروین اعتصامی این دانشگاه برگزار شد.