امروز: پنجشنبه 30 آبان 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با صدور احکامی توسط رئیس واحد تبریز صورت گرفت؛ انتصاب مدیران معاونت پژوهش و فناوری واحد تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 4 بهمن 1396 - 13:55
دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در احکامی جداگانه، مدیران معاونت پژوهش و فناوری واحد تبریز را منصوب کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، دکتر عزیز جوانپور در احکامی جداگانه دکتر غفور موسوی عضو هیأت علمی گروه دامپزشکی را به عنوان مدیرکل اداره خدمات پژوهشی و تولید علم، دکتر جعفر ابوالحسنی عضو هیأت علمی گروه علوم پایه را به عنوان مدیر دفتر توسعه فناوری، ارتباط با صنعت و کارآفرینی، سیدکمال سیدی صاحباری را به عنوان مدیر خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی و دکتر حسن ستاری ساربانقلی عضو هیأت علمی گروه هنر و معماری را به عنوان رییس اداره گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب کرد.

جوانپور در نامه‌ای از زحمات مدیران سابق معاونت پژوهشی تشکر کرد.