امروز: شنبه 24 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از شرکت هافمن

تاریخ خبر: چهارشنبه 11 بهمن 1396 - 08:24
دکتر جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان به همراه شورای مرکزی جامعه اسلامی کارگران استان از خط تولید کارخانه عظیم شرکت هافمن بازدید کردند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز دکتر عزیز جوانپور در جلسه شورای مرکزی جامعه اسلامی کارگران آذربایجان شرقی که در شرکت هافمن برگزار شد اظهار داشت: امداد صنعت جامعه اسلامی کارگران  با وجود کارشناسان علمی و صنعتی  می تواند حلقه میان صنعت و دانشگاه بوده و با رصد کردن مشکلات صنعتگران و انتقال آن به محققان دانشگاهی  مشکلات را با تحقیق و آسیب شناسی وارایه راهکارعلمی و عملی برای استمداد  تولید حل و فصل نماید.

درپایان دکتر جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان به همراه شورای مرکزی جامعه اسلامی کارگران استاناز خط تولید کارخانه عظیم شرکت هافمن بازدید کردند.