امروز: دوشنبه 30 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد: آغاز فعالیت گروه‌های پژوهشی در سه حوزه مطالعات قرآنی، حدیثی و تطبیقی

تاریخ خبر: دوشنبه 16 بهمن 1396 - 11:13
آغاز فعالیت گروه‌های پژوهشی در سه حوزه مطالعات قرآنی، حدیثی و تطبیقی

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر محمدرضا آرام که برای حضور در آیین تجلیل از فعالان و منتخبان قرآنی به تبریز سفر کرده است اظهار کرد: «پژوهشکده قرآن و عترت در ماه های اخیر فعالیت های جدیدی را مبتنی بر ساختار جدید خود آغاز کرده و تحولات مثبت و رو به رشد و سازنده ای در حوزه فعالیت های پژوهشی قرآن و عترت رخ داده است.»

وی افزود: «از آنجایی که قوام کارهای پژوهشی پژوهشکده به تداوم حضور اعضای هیأت علمی است در این راستا گروه‌های پژوهشی در سه حوزه مطالعات قرآنی، حدیثی و تطبیقی فعال شده اند و اعضای هیأت علمی در هر سه گروه مطالعاتی با حکم دکتر رهبر آغاز به کار کرده ‌اند.»

آرام ادامه داد: «در راستای ارتقای فعالیت های پژوهشکده، سعی بر این است فصلنامۀ صحیفۀ مبین (نشریۀ علمی و پژوهشی علوم قرآن و حدیث دانشگاه آزاد اسلامی) که با بهره جویی از محققان باتجربه و استادان سرشناس به نشر پژوهش های برجسته می‌پردازد را به درجه اعتباری علمی و پژوهشی در وزارت علوم برسد. مجله بین المللی پژوهشکده را نیز که شماره سوم آن منتشر شده است مصمم هستیم با برنامه ریزی برای ارتقای سطح علمی و کاربردی آن به درجه اعتباری اسکاپوس ارتقا دهیم.»

معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی: از پایان نامه‌های دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی به ویژه مقطع دکتری که از استانداردهای لازم پژوهشی (محتوا و قالب پژوهشی) برخوردار باشند حمایت می کنیم

معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: «با هماهنگی معاونت پژوهشی دانشگاه اولویت‌‌های پژوهشی قرآنی به واحدها ابلاغ شده است و در این راستا پژوهشکده از همه طرح‌های پژوهشی اساتید در حوزه قرآن، عترت، حدیث و مطالعات تطبیقی قرآن و حدیث استقبال می کند.»

این مسئول یادآور شد: «طرح های پژوهشی که از طرف واحد به پژوهشکده ارسال می شوند داوری آنها در خود پژوهشکده انجام می گیرد. طرح های خوب و پرباری با موضوعات قرآنی و بحث‌های مربوط به مستشرقین و پاسخ دهی به نظران و دیدگاه های آنان وصول شده است.»

وی با بیان اینکه حمایت از کارهای پژوهشی استادان کار ارزشمندی است به آنا گفت:‌ «حمایت از کتاب های تالیف شده توسط استادان و چاپ آنها از دیگر فعالیت های پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه است.»

آرام درباره فعالیت‌های حوزه دانشجویی پژوهشکده اظهار کرد: «از پایان نامه‌های دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی به ویژه مقطع دکتری که از استانداردهای لازم پژوهشی (محتوا و قالب پژوهشی) برخوردار باشند حمایت می کنیم.»

وی افزود: «در کنار انجام کارهای پژوهشی مبتنی بر تالیف کتاب و طرح های پژوهشی در برخی واحدها نشست های تخصصی برگزار کرده و در این زمینه نیز شاهد تحولات اثربخشی بوده ایم.»

این مقام مسئول گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی دارای پژوهشکده های متعددی است که در حوزه فعالیت های خود مخصوصاً در چاپ و نشر کتاب بسیار موفق عمل کرده اند. پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه نیز در حوزه دانش های مربوط به قرآن و عترت می کوشد با تولید آثار علمی ارزشمند، نشست ها و .... در جهت گسترش فرهنگ مطلوب قرآنی در سطح دانشگاه نقش خود را ایفا کند.»

وی ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در حوزه مسابقات قرآن و عترت از لحاظ کمیت شرکت کنندگان و کیفیت برگزاری مسابقات فعالیت های چشمگیری داشته و از واحدهای بسیار موفق در این حوزه بوده و توانسته است همایش‌های علمی و پرباری را در زمینه فرهنگی برگزار کند.»

معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: «فعالیت‌های پژوهشی از جمله کارهایی است که نیاز به زمان دارد و دیر نتیجه می دهد و کار زودبازدهی نیست و امیدواریم بتوانیم انگیزه کافی برای ترغیب و تشویق دانشجویان و اساتید به پژوهش‌های قرآنی ایجاد کنیم.»