امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی: دستاوردهای نظام اسلامی به برکت قرآن و عترت(ع) است

تاریخ خبر: سه شنبه 17 بهمن 1396 - 12:12
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: دستاوردهای نظام اسلامی به برکت قرآن و عترت(ع) است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، عزیز جوانپور در مراسم قدردانی از منتخبان قرآنی واحد تبریز با گرامیداشت ایام الله دهه فجر و تسلیت ایام فاطمیه گفت: «هر حرکت مثبتی که در نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و اقتصادی روی می‌دهد به برکت قرآن و عترت(ع) و در گرو تمسک به آنهاست.»

جوانپور اظهار کرد: «اساس و هویت نظام اسلامی ما مبتنی بر قرآن است و تمسک به قرآن و عترت (ع) است که ما را از گزندها حفظ خواهد کرد.»

وی حضور رستمی را نعمتی برای دانشگاه آزاد اسلامی دانست و افزود: «الحمدلله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فرهنگی کارهای ارزنده‌ای را انجام داده و در حال انجام است و این مایه افتخار است که در دانشگاهی که پسوند اسلامی دارد سال‌های متوالی، فعالیت‌های فرهنگی در آن جاری است.»

دبیر هیأت امنای استان آذربایجان شرقی بیان کرد: «دوری از قرآن و عترت(ع) برای همه مسلمانان مایه زیان و خسران است و تفرقه جهان اسلام به دلیل دوری از این دو امانت است؛ اگر در کنار عترت(ع)، قرآن را داشته باشیم جامعه ما امروز بسیار موفق و پیشرفته تر بود.»

رئیس واحد تبریز ادامه داد: «قرآن و اهل بیت(ع) راه شناخت کامل انسان از دین اسلام را هموار می‌سازد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره سعی بر این بوده که فرهنگ قرآن بسط و گسترش یابد و انشاءلله این امر مهم تداوم خواهد یافت.»

مراسم قدردانی از منتخبان بخش شفاهی، کتبی، مسابقات و جشنواره قرآن و عترت(س) واحد تبریز در سطوح واحدی، استانی و کشوری با حضور عباسعلی رستمی مدیرکل اداره فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، محمدرضا آرام معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، قاریان ممتاز قرآنی، هیأت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن شهریار برگزار شد.