امروز: شنبه 5 اسفند 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

اعلام آمادگی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و استان آذربایجان شرقی برای شرکت در راهپیمایی عظیم یوم الله22 بهمن

تاریخ خبر: چهارشنبه 18 بهمن 1396 - 11:14
22بهمن روز تجدید عهد با اسلام، انقلاب و ادامه راه روشن امام خمینی(ره) است. «مقام معظم رهبری»

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و استان آذربایجان شرقی ضمن گرامیداشت ایام‌ا...دهه مبارک  فجر ویوم الله 22بهمن روز"انقلاب  اسلامی، استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی"، همراه و همگام با تمامی اقشار ملت مسلمان وخداجوی ایران اسلامی، همچون سال‌های گذشته، با حضور گسترده خود در راهپیمایی  عظیم 22 بهمن جلوه هایی از وحدت و یکپارچگی امّت آزاده و سرافراز را به نمایش می گذارند و یاد وخاطره آن روزها را گرامی داشته، با آرمانهای والای انقلاب اسلامی، امام راحل(ره) ومقام معظم رهبری(مدظله العالی) تجدید میثاق می نمایند و مشت محکمی بردهان استکبار جهانی و هم پیمانانش خواهند زد.

وعده ما:

زمان:روز یکشنبه مورخ22/11/96 ساعت  10صبح