امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با حکمی از سوی دکتر جوانپور صورت گرفت: انتصاب رئیس دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 24 بهمن 1396 - 10:56
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با صدور حکمی دکتر احسان شاکری خویی را به سمت رئیس دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، در متن حکم دکتر عزیز جوانپور خطاب به شاکری آمده است: با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوا و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، همه توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات و اموال دانشگاه نمایید.

دکتر احسان شاکری خویی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و دارای مدرک دکتری علوم سیاسی (اندیشه سیاسی) از واحد علوم و تحقیقات تهران است.

وی نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهیان در استان آذربایجان‌شرقی، مدیرگروه رشته علوم سیاسی واحد تبریز و سردبیر ماهنامه اجتماعی، فرهنگی اعتدال شرقی بوده و تألیف 6 عنوان کتاب، چاپ 10 عنوان مقاله در مجلات علمی پژوهشی و ارائه 10 عنوان مقاله در همایش‌های معتبر ملی و بین‌المللی را در کارنامه علمی خود دارد.