امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

به مناسبت گرامیداشت دهه فجر برگزار شد: برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان در واحد تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 24 بهمن 1396 - 14:06
مسابقات درون دانشگاهی فوتسال کارکنان برادر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و مراکز وابسته به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و قیام 29 بهمن مردم تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، مسابقات درون دانشگاهی فوتسال کارکنان برادر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و مراکز وابسته به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و قیام 29 بهمن مردم تبریز و در راستای افزایش تندرستی و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان با شرکت 15 تیم به میزبانی واحد تبریز برگزار گردید و تیم دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سردرود مقام اول و تیم های حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و حوزه معاونت اداری و مالی(الف) واحد تبریز به ترتیب مقام های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

اعضای تیم مرکز سردرود محمد باقر بدیعی، مهدی رستم زاده، اکبر معین، مجید جنگی، یوسف فخری هروی، هامون تاریوردیان، سید علی غنی زاده، فرامرز یزدانی، کامران پورقاسمی و محمدرضا براتی و مربیگری و سرپرستی تیم به عهده محمد فتح الله زاده بود.

داود احمدی، حسین علی چراغی، محمد صابر، مهدی مهدی‌پور، زین العابدین عبدالله‌پور، عبدالله جوادی، امیرعلی جهانگیرزاده، صمد قهرمانی، ابوالفضل قربانزاده،  میکائیل قربانی اعضای تیم حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تبریز را تشکیل و مربیگری و سرپرستی تیم به عهده رحیم لایقی بود.

همچنین اعضای تیم حوزه معاونت اداری و مالی (الف) علیرضا شیره‌پز، صمد نوامید، حسین اسمعیل زاده، محمدرضا صادقی، یوسف عاجزی، خلیل اربابی، احد الیاسی، پرویز صاحب‌حق، ناصر نجفیان پور، رسول ولی اصل بوده و مربیگری و سرپرستی تیم به عهده حمید قربانی بود.

در پایان مسابقات برای مقام آوران حکم قهرمانی و جوایزی اهدا گردید.