امروز: جمعه 25 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

آغاز اجرای دوره آموزشی «شمیم معرفت» در واحد تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 25 بهمن 1396 - 12:12
دوره آموزشی «شمیم معرفت» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز آغاز شد.

حجت‌الاسلام سعید اسمعیلی پور، مدیرکل فرهنگی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی شمیم معرفت توجه به منویات مقام معظم رهبری در مورد نقش دانشگاهیان در رشد و توسعه علمی و تربیت دانشجوی انقلابی است.»

وی افزود: «دوره شمیم معرفت به مدت چهار روز برگزار می‌شود و سعی شده سرفصل‌هایی شامل مهم‌ترین مفاهیم رایج علمی در حوزه اندیشه دینی تا ریشه‌های انقلاب اسلامی، نقش تمدن اسلامی تا اندیشه غرب و مباحث غرب شناسی توسط استادان مدعو تدریس شود و دانشجویان در فضایی دوستانه و صمیمی مباحثه و با معارف دین و مبانی انقلاب اسلامی آشنا شوند.»

اسمعیلی پور ابراز امیدواری کرد برگزاری دوره‌های فرهنگی همانند شمیم معرفت و ایجاد فضای گفتمانی در دانشگاه زمینه را برای تحقق منویات رهبری فراهم کند.

حجج اسلام سیدعلی حسینی، سید حسین علیا نسب و عابدین نژاد استادان دوره آموزشی شمیم معرفت هستند؛ برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی، نشست‌های علمی تخصصی در حوزه معارف دینی، زیارت و غبارروبی مزار شهدای وادی رحمت و برگزاری اردوهای فرهنگی از برنامه‌های دوره آموزشی شمیم معرفت واحد تبریز است.

این دوره به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تبریز با حضور دانشجویان فعال فرهنگی با رویکرد مبانی معرفت دینی در حال برگزاری است.