امروز: شنبه 3 آبان 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) خبر داد: برگزاری اردوهای دانشجویی با هدف ترویج اندیشه های امام خمینی (ره)

تاریخ خبر: شنبه 5 اسفند 1396 - 08:21
رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) گفت: مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) اواخر سال 91 تأسیس شد و هدف اصلی این مرکز ترویج اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، دکتر اکبر اشرفی در نشست تخصصی استادان وصایای امام خمینی (ره) با عنوان دهه چهارم انقلاب اسلامی، گفتمان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری که در سالن پروین اعتصامی واحد تبریز برگزار شد افزود: «تدریس وصایای حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه آزاد اسلامی ابتکار بسیار اساسی و مهم است اما در اجرا مشکلاتی وجود دارد.»

رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) تصریح شد: «در مسیر ترویج اندیشه های انقلاب می توان از تألیف کتاب بهره گرفت و در این زمینه مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره ) متن حقوقی را آماده کرده که بعد از تصویب با نویسندگان قرار داد هایی را امضا خواهیم کرد تا اندیشه های امام بصورت کتاب چاپ و در واحدهای دانشگاهی توزیع شود.»

اشرفی ادامه داد: «برای ترویج اندیشه های امام مرکز در نظر دارد نشست های تخصصی را برگزار کند.»

به گفته رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) اردوهای دانشجویی یکی دیگر از برنامه هایی است که مرکز در نظر دارد در خصوص ترویج اندیشه های امام خمینی (ره) انجام دهد.

اشرفی بیان کرد: «مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) فقط مختص به تهران نیست و ما آماده هستیم تا پیشنهاد دیگر واحدها را در خصوص ترویج اندیشه های بنیان گذار انقلاب اسلامی بشنویم و معتقدیم که در این زمینه باید واحدها به این مرکز کمک کنند.»