امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با حکمی از سوی رئیس واحد تبریز؛ مدیرکل آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد تبریز ابقا شد

تاریخ خبر: دوشنبه 7 اسفند 1396 - 12:24
دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با صدور حکمی دکتر فرزین مدرس خیابانی را در سمت مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ابقا کر

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، در متن این حکم خطاب به مدرس آمده است: با عنایت به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به مدت یک سال دیگر در سمت «مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز» ابقا می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و با صداقت، امانتداری و قانونمندی در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

مدرس عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بوده و دارای مدرک دکتری تخصصی ریاضی کاربردی تحقیق در عملیات از دانشگاه UPM مالزی است.

وی پیش از این مدیریت آموزش واحد علوم تحقیقات آذربایجان شرقی و مدیریت گروه آموزشی ریاضی واحد تبریز را بر عهده داشته و چاپ و ارائه بیش از 70 مقاله در مجلات علمی معتبر و همایش های ملی و بین المللی را در کارنامه علمی خود دارد.