امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی مدیر منتخب حوزه علمی استان شد

تاریخ خبر: یکشنبه 13 اسفند 1396 - 11:23
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در چهارمین همایش تجلیل از فعالان فرهنگی،اقتصادی و اجتماعی آذربایجان شرقی به عنوان مدیر منتخب حوزه علمی استان سال 96 معرفی و با اهدای تندیس ویژه همایش از وی قدردانی شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، در متن تقدیرنامه عزیز جوانپور آمده است:

جناب آقای دکتر عزیز جوانپور

رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و مدیر منتخب حوزه علمی استان در سال 96

در آستانه چهلمین سال تابش انوار با برکت انقلاب اسلامی و سالی که مقام معظم رهبری آن را سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال نام‌گذاری کرده‌اند در جهت ترویج سنت حسنه تجلیل، برخود وظیفه دانستیم از جنابعالی به عنوان یکی از ارزش آفرینان استان، که در راستای تحقق شعار سال رهبری تأثیر بسزایی ایفا نمودید، بدینوسیله تقدیر و تشکر نمایم.

این لوح به پاس قدردانی از زحمات شما فرهیخته ارجمند تقدیم می گردد. امید است در زیر سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) سربلند و پیروز باشید.

این تقدیرنامه به امضای ضیاء‌اله اعزازی رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی، دکتر شهرام دبیری رئیس شورای شهرستان تبریز و دکتر محمدعلی صدیقی عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف کشور رسیده است.

چهارمین همایش تجلیل از فعالان فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آذربایجان شرقی با حضور مسئولان کشوری و استانی عصر روز شنبه در سالن سرباز تبریز برگزار شد.