امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

اعلام نتایج مسابقات شفاهی قرآن و عترت (ع) واحد تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 22 اسفند 1396 - 10:41
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت(ع) واحد تبریز در 9 رشته ترتیل، تحقیق، اذان، تواشیح، حفظ کل، حفظ 20جزء، حفظ 10جزء، حفظ 5 جزء، حفظ جزء 30 برگزار و 31 نفر به مرحله استانی راه یافتند.

دکتر محمد نریمانی در گفت‌وگو با خبرنگار واحد تبریز اظهار کرد: «بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار و در بخش دانشجویان در رشته ترتیل در بخش برادران علی اکبر رحم جویی و غلامرضا قوچی و در بخش خواهران مدینه یعقوبی و سیده زهرا مقدم سادات، در رشته تحقیق فرهاد موذن و علیرضا اصغری و سمیرا مهدیان و رویا جدی، در رشته حفظ کل محمد رشه شاعری و لیلا عاشقی، در رشته حفظ 20 جزء محمدتقی اصدقی، عباس سلطانی پور و فریبا زمانی، در رشته حفظ 10 جزء محدثه عابدی، در رشته حفظ 5 جزء الهیه موسوی و در رشته اذان محسن حسن زاده و محمد شریفی به مرحله استانی مسابقات راه یافتند.»

وی ادامه داد: «در بخش استادان در رشته ترتیل احمد شریعت و دکتر منوچهر نصیرپور، مینا وحدانی و لیلا حامدی نسب، در رشته تحقیق اکبر شوقی و صابر آسایش و در رشته حفظ 5 جزء رضا شاهی و سکینه محمدپور سهمیه شرکت در مرحله استانی را کسب کردند.»

نریمانی افزود: «در بخش کارکنان در رشته ترتیل علی راشدی، حبیب اله آخوندی، ناهیده عدلی و معصومه جمالزاده و در رشته تحقیق محرم پورمیسور و میرسعید اوجاقی به مرحله استانی راه یافتند.»

آزمون شفاهی قرآن و عترت (ع) در دو بخش خواهران و برادران با حضور 100 نفر از دانشجویان، استادان و کارکنان در مسجدامیرالمومنین (ع) و سالن استادشهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در تاریخ اسفند سال جاری برگزار شد.

مرحله استانی مسابقات اردیبهشت سال 1397 به میزبانی واحد تبریز برگزار خواهد شد.