امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری واحد تبریز با شرکت همگامان کارآفرین

تاریخ خبر: یکشنبه 9 اردیبهشت 1397 - 13:02
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و شرکت همگامان کارآفرین منعقد شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، تفاهم‌نامه همکاری واحد تبریز و شرکت مهندسی شبکه و فناوری اطلاعات همگامان در راستای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های ابلاغی دولت تدبیر و امید مبنی بر اجرای اقتصاد مقاومتی و عملیاتی کردن اقتصاد دانش بنیان، مردمی کردن اقتصاد، گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه و با هدف توسعه اشتغال بویژه اشتغال دانش‌بنیان در کشور است.

تعامل در ایجاد اشتغال برای دانشجویان و همچنین ایجاد مکانیزم نیروهای فارغ التحصیل از دانشگاه در مرکز تماس کارآفرین موضوع این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم نامه در پنج ماده و به مدت یک سال به امضای عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و ابوالفضل محمدی قدیم مدیرعامل شرکت همگامان کارآفرین رسید.