امروز: شنبه 24 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

پیاده‌روی دانشگاهیان واحد تبریز به مناسبت روز جوان

تاریخ خبر: یکشنبه 9 اردیبهشت 1397 - 13:07
همایش پیاده‌روی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به مناسبت گرامیداشت روز جوان برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، حبیب محمدپور یقینی رئیس اداره تربیت بدنی واحد تبریز با گرامیداشت اعیاد شعبانیه و روز جوان گفت: «در راستای تعمیم و توسعه فرهنگ ورزش همگانی، ارتقای سلامتی و افزایش شور و نشاط در طول سال به مناسبت‌های مختلف همایش پیاده‌روی برای دانشگاهیان واحد تبریز برگزار می‌شود.»

وی افزود: «این همایش پیاده ‌روی با هدف ترویج و گسترش ورزش همگانی و نقش چشمگیر آن در سلامت فکری و روحی دانشگاهیان برگزار شده که این امر نشان دهنده توجه دانشگاه به سلامت جسمی و روحی دانشجویان در کنار کسب علم و دانش است.»

همایش پیاده روی در دو بخش خواهران و برادران، با حضور جمع کثیری از دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز طی روزهای 8 و 9 اردیبهشت ماه سال جاری در مسیر ائل گلی به سمت ال باغی تبریز برگزار شد.