امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز منصوب شد

تاریخ خبر: یکشنبه 16 اردیبهشت 1397 - 08:10
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با صدور حکمی دکتر سیدامین موسوی را به سمت سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، در متن حکم دکتر عزیز جوانپور خطاب به موسوی آمده است: با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوا و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، همه توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات و اموال دانشگاه نمایید.

موسوی دارای مدرک دکتری تخصصی پروتز های دندانی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.

وی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، عضو هیات مدیره سازمان نظام پزشکی تبریز و عضو هیات مدیره و دبیر انجمن دندان پزشکی ایران شاخه آذربایجان شرقی را در سوابق کاری و مجری بیش از 10 طرح تحقیقاتی در حوزه فناوری نانو در دندانپزشکی، دبیر علمی و اجرایی سمپوزیوم های دندانپزشکی و ترجمه دو کتاب را در کارنامه علمی خود دارد.