امروز: یکشنبه 31 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

درخشش دانشجویان واحد تبریز در دهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت

تاریخ خبر: شنبه 22 اردیبهشت 1397 - 15:17
چهار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در مرحله نخست دهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت پذیرفته شدند.

محمود بهشتی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار واحد تبریز اظهار کرد: «با ماه‌ها تلاش و آماده‌سازی دانشجویان مستعد برای حضور در المپیاد علمی فروردین سال جاری در سراسر کشور، واحد تبریز بیشترین آمار قبولی در مرحله انفرادی در بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور را به خود اختصاص داد.»

وی با ذکر اسامی دانشجویان پذیرش شده این دانشگاه در دهمین المپیاد وزارت بهداشت گفت: «آرمین اصلانی در حیطه تفکر علمی در علوم پایه، شلاله آقایی در حیطه آموزش پزشکی، رؤیا صادقی در حیطه آموزش پزشکی و پریسا تراشی در حیطه فلسفه پزشکی 4 دانشجوی علوم پزشکی واحد تبریز هستند که در این المپیاد پذیرفته شده‌اند.»

معاون علوم پزشکی واحد تبریز از حمایت‌های مستمر و مؤثر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی قدردانی کرده و از همه استادان، دانشجویان به خصوص مسئولان دفتر توسعه آموزش پزشکی و کمیته المپیاد این دفتر به خاطر تلاش و کوشش‌های شبانه‌روزی تشکر کرد.

به گزارش آنا، دهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت در 6 حیطه استدلال بالینی،‌ تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، فلسفه پزشکی،‌ آموزش پزشکی، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های نسل سوم با شرکت بیش از 7 هزار نفر در 31 فرودین سال جاری برگزار شده بود.