امروز: جمعه 25 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

صعود تیم کوهنوردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به «آلاداغلار»

تاریخ خبر: دوشنبه 24 اردیبهشت 1397 - 14:02
تیم کوهنوردی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز موفق به صعود قله آلاداغلار شدند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، تیم کوهنوردی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، صعود به قله آلاداغلار را بر اساس برنامه مصوب این دانشگاه انجام دادند.

آلاداغلار یا کوه های رنگی یکی از شگفتی های آفرینش است که در ۲۵ کیلومتری شمال شرقی تبریز و در مسیر شهرستان های اهر – خواجه قرار دارد. این کوه ها به سبب رنگی بودنشان به ویژه رنگ مسی و زرد در شرایط نور مناسب جلوه خاصی به طبیعت می دهند.

محمد علی مرادی، علی امین هیهاتی آذر، وحید سعادت‌پور، محمدحسن کسایی، سید امیرحسین نادری، حامد عزیزپور، علیرضا علیپور و وحید یاری اعضای تیم کوهنوردی این صعود را تشکیل می دهند.

مربی گری تیم بر عهده سلیمان قره‌جه داغی و سرپرستی آن با اسماعیل افخمی بود.