امروز: شنبه 4 خرداد 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با حکمی از سوی رئیس واحد تبریز؛ دبیر شورای سیاستگذاری سما آذربایجان شرقی منصوب شد

تاریخ خبر: شنبه 19 خرداد 1397 - 13:26
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با صدور حکمی سرپرست معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و دبیر شورای سیاستگذاری سما استان آذربایجان شرقی را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار آنا از تبریز در متن حکم دکتر عزیز جوانپور خطاب به دکتر محمد نریمانی راد آمده است: با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و دبیر شورای سیاستگذاری سما استان» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوا و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، همه توان و کوشش خود را مصروف حفظ شئونات و مصالح و اموال دانشگاه نمایید.

نریمانی راد دارای مدرک دکتری تخصصی فیزیولوژی دامپزشکی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و عضو هیات علمی گروه دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و استادیار پایه یازده است.

وی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای هریس و ایلخچی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز را در سوابق کاری خود دارد. برگزاری چندین دوره مسابقات و جشنواره های موفق دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی بعلاوه ایجاد و توسعه برنامه های اقتصادی دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی از جمله فعالیت های اوست.