امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد تبریز: ریشه بسیاری از مشکلات جامعه، فرهنگی است

تاریخ خبر: شنبه 2 تیر 1397 - 10:43
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ریشه بسیاری از مشکلات جامعه را فرهنگی دانست.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، سعید وحیدی‌مهر در جلسه هیأت رئیسه واحد تبریز با توجه به اهمیت فرهنگ در دانشگاه‌ها گفت: «رؤسای واحدها مسئولیت تمام بخش‌ها از جمله فرهنگی را بر عهده دارند و باید در کنار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به امور فرهنگی بپردازند.»

وی ریشه تمام مشکلات را از ناحیه فرهنگ دانست و افزود: «برای کار و مسئولیت فرهنگی باید انگیزه خود را قوی کنیم، چراکه هرچه این انگیزه تقویت شود، تأثیرگذاری بیشتری خواهد داشت چون با جان و دل انجام می‌شود؛ گستره فرهنگ و کار فرهنگی از جزئی‌ترین فعالیت‌های فردی تا جدی‌ترین مسئولیت‌های اجتماعی کشیده شده و باید برای ورود به این عرصه مدیریت راهبردی، مداوم و کارآمد وجود داشته باشد.»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در توصیف فرائض قرآن کریم بیان کرد: «قرآن کریم مقدس‌ترین کتاب بی‌بدیل زندگی بشر تا قیامت است که سرتاسر آیات نورانی‌اش هدایت نوع بشر به دست نایافتنی‌ترین منازل تعالی انسان، این گل سرسبد آفرینش پروردگار رحمان و رحیم است.»

این حافظ کل قرآن برگزاری کارگاه و آزمون هفتمین دوره طرح قرآنی فرهنگی تفسیر سوره نور در سالن استاد شهریار، دانشکده‌های کشاورزی، دامپزشکی، پزشکی و بیمارستان امام سجاد(ع) و برگزاری آزمون کارگاه امام صادق(ع) شناسی و آزمون کارگاه امام حسن عسگری(ع) ویژه استادان و کارکنان و کارگاه آموزش قرآن کریم ویژه کارکنان را از برنامه های اجراشده فرهنگی در این دانشگاه نام برد.