امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس واحد تبریز درگذشت پدر شهید صادق عدالت اکبری را تسلیت گفت

تاریخ خبر: یکشنبه 10 تیر 1397 - 08:49
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و تبریز با صدور پیامی درگذشت زنده یاد «حاج رضا عدالت اکبری» پدر شهید سرافراز مدافع حرم «صادق عدالت اکبری» دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز را تسلیت گفت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، متن پیام دکتر عزیز جوانپور به این شرح است: خبر درگذشت زنده‌یاد «حاج رضا عدالت اکبری» از یادگاران گرامی دفاع مقدس و از نمونه‌های پرافتخار صبر و ایثار و پدر معظم شهید سرافراز مدافع حرم صادق عدالت اکبری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز موجب تألم خاطر شد.

پدری که خالصانه و برای رضایت حضرت حق جان خود را در طبق اخلاص نهاد و عزیزترین سرمایه خویش را در دفاع از اسلام و اهل بیت (ع) فدا کرد تا روح قدسی آن طائر ملکوت، حافظ و پاسدار نظام و میهن اسلامی‌مان باشد. به روح تابناک این عزیز سفرکرده و فرزند شهیدش درود می‌فرستم.

این مصیبت وارده را به شما خانواده معظم و ملت شهیدپرور و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده از پروردگار متعال علو درجات برای آن عزیز سفر کرده و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان محترم مسألت می‌نمایم. به یقین روح بلند و ملکوتی ایشان در بالاترین مراتب بارگاه قدسی با سالار و سرور شهیدان محشور و مأجور خواهد شد.