امروز: جمعه 25 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر جوانپور: حمایت از محور مقاومت دفاع از حریم اهل بیت(ع) است

تاریخ خبر: یکشنبه 17 تیر 1397 - 15:32
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: پشتیبانی و حمایت از جبهه مقاومت و کمک رسانی به رزمندگان مدافع حرم، جهاد در راه خدا و دفاع از حریم اهل بیت (ع) و ولایت است.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر عزیز جوانپور در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی که با حضور محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان در سالن شمس واحد تبریز برگزار شد، ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) گفت: از تلاش همه همکاران در واحدها و مرکز استان سپاسگزارم که صمیمانه همراهی کردند تا آزمون جامع دکترا در کمال امنیت و آرامش برگزار شود.

دبیر هیأت امنای استان آذربایجان شرقی ادامه داد: با توجه به چارت سازمانی ابلاغ شده از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و ضرورت اجرای آن، واحدهای دانشگاهی چارت تفصیلی خود را در اسرع وقت به دبیرخانه هیأت امنای استان تحویل دهند تا به سازمان مرکزی ارسال شود.

وی به رویکرد سازمان مرکزی به قطع همکاری با اساتید بازنشسته و نیمه وقت اشاره کرد و گفت:‌ واحدهای دانشگاهی وضعیت همکاری اساتید بازنشسته و نیمه وقت را تا آخر تیر مشخص و دلایل و شرایط خود را جهت تمدید مأموریت این اساتید با دانشگاه ارائه نمایند تا مورد بررسی قرار گیرد.

جوانپور در ادامه از سفر رییس دانشگاه آزاد اسلامی در مردادماه به واحد تبریز خبر داد و گفت: نظر به شرایط دانشگاه و لزوم درآمدهای غیرشهریه ای،  رؤسای واحدهای دانشگاهی با همفکری اساتید و افراد صاحب نظر پیشنهادات، طرح‌ها و نظرات خود را در مورد کسب درآمدهای غیر شهریه‌ای به ویژه طرح های دانش بنیان آماده کنند تا  در جلسه آتی شورای دانشگاه که با حضور دکتر رهبر برگزار خواهد شد ارائه شود.

جوانپور در ادامه از حضور سرهنگ عباسقلی احمد زاده مسئول قرارگاه انصار سپاه عاشورا در جلسه شورای دانشگاه قدردانی کرد و گفت: پیروزی جبهه مقاومت مدیون جانفشانی های ایثارگران و شهدای مدافع حرم است. صلابت جبهه مقاومت و سپاه قدس عصبانیت استکبار جهانی و صهیونیستها را برانگیخته است.

رییس واحد تبریز افزود: در راستای تحقق منویات بنیانگذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) جبهه مقاومت شکل گرفته و فعالیت می کند و امروز از مردم و مسئولان علی الخصوص جامعه دانشگاهی انتظار می رود همچون زمان دفاع مقدس در قالب ستاد پشتیبانی از رزمندگان جبهه مقاومت حمایت کنند.

وی ادامه داد: تداوم پیروزیهای رزمندگان محور مقاومت پشتیبانی و حمایت مردم و مسئولین را می طلبد. کمک به جبهه مقاومت دفاع از حریم ولایت و حضانت از مقدسات است.

جوانپور در خاتمه گفت: در این راستا یک نفر همکار از واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان شرقی به عنوان رابط به قرارگاه انصار سپاه عاشورا معرفی شود تا هماهنگی های لازم جهت اختصاص کمک های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان به رزمندگان جبهه مقاومت انجام پذیرد.

در ادامه جلسه تفاهم نامه شورای سیاستگذاری سما استان و معاونت پژوهشی واحد تبریز با واحد های دانشگاهی استان امضا و حکم دکتر احسان شاکری به عنوان دبیر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه آزاداسلامی استان آذربایجن شرقی به وی اعطا شد.