امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در مسابقات استانی تنیس روی میز

تاریخ خبر: شنبه 23 تیر 1397 - 09:42
تیم دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز قهرمان مسابقات تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، مسابقات تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با حضور 4 تیم به میزبانی واحد تبریز برگزار شد.

در پایان این دوره از مسابقات، تیم تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز توانست در رده تیمی با غلبه بر حریفان خود مقام قهرمانی مسابقات و تیم واحدهای بناب و مرند به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب کنند.

فرهاد واحدی، علی پروانه، علیرضا رهنمای حقیقی، رضا داداش‌پور اعضا، صمد قهرمانی و دکتر هاشم‌زاده فرهنگ سرپرست و مربی تیم دانشگاه آزاد اسلامی تبریز هستند.

همچنین از تیم تبریز علیرضا رهنمای حقیقی مقام اول انفرادی و رضا داداش پور مقام دوم انفرادی را به خود اختصاص دادند.