امروز: سه شنبه 13 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

اعلام نتایج دوره 23 مسابقات شفاهی قرآن دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی

تاریخ خبر: شنبه 23 تیر 1397 - 10:41
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت (ع) در 10 رشته ترتیل، تحقیق، اذان، تواشیح، حفظ کل، حفظ 20جزء، حفظ 10جزء، حفظ 5 جزء، حفظ جزء 30 و 3جزء برگزار و 16 نفر به مرحله کشوری راه یافتند.

دکتر سعید وحیدی مهر در گفت‌وگو با خبرنگار واحد تبریز، اظهار کرد: «بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در واحد تبریز برگزار و در بخش دانشجویان در رشته ترتیل غلامرضا قوچی، در رشته تحقیق فرهاد موذن و سمیرا مهدیان، در رشته حفظ 20 جزء محمدتقی اصدقی و فریبا زمانی، در رشته حفظ 10 جزء محدثه عابدی، در رشته حفظ 5 جزء الهیه موسوی، در رشته حفظ جزء 30 سجاد عباسی نسب، از واحد تبریز و در رشته اذان حامد عباس پور از واحد سراب سهمیه شرکت در مرحله کشوری را کسب کردند.»

وی ادامه داد: «در بخش استادان احمد شریعت در رشته ترتیل، اکبر شوقی در رشته تحقیق و رضا شاهی و سکینه محمدپور در رشته حفظ 5 جزء، از واحد تبریز، در بخش حفظ 20جزء رعنا رستمی از واحد مرند به مرحله کشوری راه یافتند.»

وحیدی مهر افزود: «در بخش کارکنان در رشته ترتیل علی راشدی، در رشته تحقیق میرسعید اوجاقی از واحد تبریز سهمیه شرکت در مرحله کشوری را کسب کردند. در رشته اذان محمدحسین وطن پرست از واحد ممقان نفر اول مرحله‌ای استانی را به خود اختصاص داد.»

بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش خواهران و برادران با حضور حدود 200 نفر از دانشجویان، کارکنان و استادان در مسجد امیرالمومنین (ع) و سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.