امروز: جمعه 25 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بر اثر سانحه تصادف؛ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز آسمانی شد

تاریخ خبر: دوشنبه 29 مرداد 1397 - 10:24
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و دختر خردسالش بر اثر سانحه تصادف دار فانی را وداع گفتند؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد تبریز، در متن پیام تسلیت عزیز جوانپور آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

ضایعه درگذشت تأسف‌بار و اندوهناک سعیده موسالو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و فرزند خردسالش موجب تأثر و تالم فراوان شد.

این جانب با عرض تسلیت به خانواده محترم، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از درگاه خداوند متعال برای مرحومین، غفران و رحمت واسعه الهی و برای همه بازماندگان محترم، صبر جمیل و اجر جزیل مسألت دارم.

سعیده موسالو فرزند جانباز و دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته معماری واحد تبریز بود که به همراه دختر خردسالش بر اثر سانحه تصادف دار فانی را وداع گفتند.