امروز: پنجشنبه 10 مهر 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: آزادگان شکوه مقاومت را در ایران اسلامی ثبت کردند

تاریخ خبر: دوشنبه 29 مرداد 1397 - 10:34
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی عنوان کرد که آزادگان شکوه مقاومت را بر صحیفه درخشان ایران اسلامی ثبت کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، عزیز جوانپور در پیام خود به مناسبت بازگشت آزادگان به میهن اسلامی آورده است:‌ بیست و ششم مرداد یادآور بازگشت غرورآفرین دلاور مردانی است که پس از تحمل سال‏‌ها شکنجه و دوری از عزیزان به افتخار آزادگی نائل شدند.

در این روز، شکیبایى مادران، پدران، همسران، فرزندان و خانواده این آزادمردان به‏ بارنشست و وعده الهى (و بشرالصابرین) تحقق یافت.

بی‌شک آزادگان دلاور، گنجینه‏‌های ارزشمندی هستند که با الهام از مکتب انسان‏‌ساز اسلام و سیره ائمه اطهار (ع) و با درس ‏گرفتن از زندگی انقلابی و حماسه‏‌ساز اسوه صبر و پایداری حضرت زینب(س)، توانستند دوران دشوار اسارت را پشت سر نهند و شکوه مقاومت و سرافرازی را بر صحیفه درخشان ایران اسلامی ثبت کنند.

در پایان این پیام آمده است: این جانب با ادای احترام و قدرشناسی از سالها مجاهدت و پایداری این دلیرمردان، سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی را به محضر مقام معظم رهبری، ملت صبور و انقلابی و همه آزادگان سرافراز تبریک و تهنیت عرض کرده و توفیق همگان را از خدای بزرگ مسالت دارم.