امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بر اثر بیماری؛ عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز آسمانی شد

تاریخ خبر: سه شنبه 20 شهریور 1397 - 15:19
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دار فانی را وداع گفت. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به همین مناسبت در پیامی درگذشت این عضو هیأت علمی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، در متن پیام تسلیت عزیز جوانپور آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

ضایعه درگذشت تأسف‌بار و اندوهناک استاد ارجمند دکتر سیدحسین شیخ‌الاسلامی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، موجب تأثر و تألم فراوان شد.

این‌جانب با عرض تسلیت به خانواده محترم، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، غفران و رحمت واسعه الهی و برای همه بازماندگان محترم، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.

شیخ‌الاسلامی که از استادان پیشکسوت و عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی واحد تبریز بود بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت.