امروز: یکشنبه 17 آذر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز: انقلاب اسلامی ایران به نقد علمی و پژوهشی نیاز دارد

تاریخ خبر: سه شنبه 17 مهر 1397 - 07:51
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی برای پیگیری منویات رهبر انقلاب است و باید بدانیم امروز نظام انقلاب اسلامی ایران بعد از ۴۰ سال به نقد علمی و پژوهشی نیاز دارد تا کاستی‌ها شناسایی و جبران شوند.

به گزارش روابط عمومی واحد  تبریز، عزیز جوانپور در همایش کرسی نظریه‌پردازی، نقد و مناظره که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد، اظهار کرد: امنیت، آسایش، توانمندی و عزت نظام جمهوری اسلامی ایران مدیون شهدا، ایثارگران و خانواده‌ آنان است و هیچ یک از دشمنان ما نمی‌توانند به عزت و اقتدار ایران اسلامی خدشه‌ای وارد کنند.

وی افزود: برگزاری کرسی نظریه‌پردازی از منویات ارزشمند مقام عظمای ولایت بوده و بسیار خرسندیم که میزبان نخستین جلسه کرسی‌های تخصصی نظریه‌پردازی شمال غرب کشور در واحد تبریز هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه شناخت آسیب‌ها و آفت‌هایی که انقلاب اسلامی ایران را تهدید می‌کنند، نخستین و اساسی‌ترین قدم در جلوگیری از پیدایش و رشد آسیب‌هاست، گفت: گفتمان انقلاب اسلامی جدید بوده و نیاز است بازشناسی و بررسی شود.

به گفته جوانپور، انتظار می‌رود استادان در دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مولود انقلاب اسلامیبه تبیین دستاوردهای انقلاب بپردازند.