امروز: یکشنبه 17 آذر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب شد

تاریخ خبر: سه شنبه 17 مهر 1397 - 07:58
رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز با حکم عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و  واحد تبریز، بهرام عمواوغلی تبریزی به‌عنوان رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب شد.

در متن حکم جوانپور خطاب به عمواوغلی آمده است: با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به‌موجب این حکم به‌عنوان رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب می‌شوید. امید است با رعایت تقوا و بهره‌گیری شایسته از توانمندی سرمایه‌های انسانی دانشگاه، همه توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح، شئونات و اموال دانشگاه کنید.

به گزارش آنا، عمواوغلی دانشیار پایه ۱۸، دکتری عمومی دامپزشکی و متخصص کلینیکال پاتولوژی است.

وی بیش از ۵۰ مقاله علمی پژوهشی و ISI، یک جلد تألیف و دو جلد ترجمه کتاب، ۱۲ طرح پژوهشی خاتمه‌یافته، راهنمایی و مشاوره بیش از ۶۰ پایان‌نامه دکتری حرفه‌ای و مدیریت گروه رشته علوم درمانگاهی، معاونت دانشکده دامپزشکی و مدیریت برنامه ریزی آموزشی واحد تبریز را در کارنامه علمی و اجرایی خود دارد.