امروز: یکشنبه 17 آذر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در گفتگو با روابط عمومی مطرح شد: ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تا پایان سال

تاریخ خبر: سه شنبه 17 مهر 1397 - 08:02
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از ایجاد مرکز نوآوری با هدف حمایت از ایده‌های خلاقانه تا پایان سال جاری خبر داد.

عزیز جوانپور در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز با تأکید بر لزوم توجه به فعالیت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: با توجه به مطرح‌شدن طرح تحول از سوی دکتر طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی که حوزه فعالیت‌های دانش‌بنیان از موارد مهم آن است، تلاش می‌شود تا بایدها و نبایدهای این طرح در واحد تبریز آماده شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: در این راستا، مرکز نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تا پایان سال جاری راه‌اندازی می‌شود که هدف از ایجاد آن، حمایت از ایده‌های نوآورانه و گسترش خلاقیت و ایده‌پردازی برای حل مشکلات کشور است.

وی با اعلام حمایت دانشگاه متبوعش از شرکت‌های دانش‌بنیان برای جذب درآمدهای غیرشهریه، افزود: ارتقای کیفیت آموزش، توانمندسازی استادان، ساماندهی استادان حق‌التدریس و آماده‌سازی دانشجویان برای ورود به بازار کار ازجمله اولویت‌های پیش‌ رو در سال تحصیلی جدید است.

جوانپور توجه جدی به اجرای دقیق سند تحول فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را مورد تأکید قرار داد و از ایجاد بسترهای لازم برای جذب دانشجوی خارجی در واحد تبریز سخن گفت.