امروز: یکشنبه 17 آذر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با حکم رئیس دبیرخانه هیأت امنا؛ اعضای کمیته علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی منصوب شدند

تاریخ خبر: چهارشنبه 18 مهر 1397 - 13:34
رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در احکامی جداگانه اعضای کمیته علم‌سنجی این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی در جلسه معارفه اعضای کمیته علم‌سنجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: هدف از تشکیل کمیته علم‌سنجی، ارج نهادن به امر مهم پژوهش و بررسی و ارزشیابی مستمر تولیدات علمی واحدهای دانشگاهی استان در راستای ارتقای کیفی و کمی تولیدات علمی و اعتلای جایگاه همه‌جانبه دانشگاه است.

میرزاآقا بابازاده ادامه داد: بررسی و امتیازدهی به مستندات پژوهشی، جشنواره‌ها، پژوهانه‌های اعضای هیأت علمی و ترفیع و ارتقای مرتبه علمی استادان ازجمله اموری است که در این کمیته انجام می‌گیرد.

وی افزود: ارزشیابی مقالات اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پایش تولیدات علمی و برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی از وظایف دیگر کمیته علم‌سنجی است.

در این جلسه، حسن رسولی به‌عنوان رئیس کمیته علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و شهرام حنیفیان، غفور موسوی، حسن ستاری ساربانقلی، یوسف مهمان‌نواز، غلامحسین شاهوردی‌زاده و کامل صباحی به‌عنوان اعضای این کمیته معرفی و احکام مربوط اعطا شد.

جلسه کمیته علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به صورت هفتگی تشکیل و علیرضا الله‌وردی ممقانی به عنوان نماینده دبیرخانه هیأت امنا در آن حضور خواهد یافت.