امروز: یکشنبه 17 آذر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز خبر داد: برگزاری کرسی‌های تلاوت قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی

تاریخ خبر: یکشنبه 29 مهر 1397 - 13:22
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از برگزاری کرسی‌های تلاوت قرآن کریم در واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان‌شرقی خبر داد.

سعید وحیدی‌مهر در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: در راستای پیروی از منویات مقام معظم رهبری درباره برپایی کرسی‌های تلاوت قرآن کریم به همت کانون قرآن و عترت (ع) دانشگاه، برگزاری کرسی‌های تلاوت قرآن کریم از ابتدای سال تحصیلی جدید در واحدهای دانشگاهی استان آغاز شده است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز افزود: نخستین کرسی تلاوت اذان‌گاهی قرآن کریم با حضور استادان، کارمندان و دانشجویان در مسجد امیرالمؤمنین(ع) واحد تبریز برگزار و سوره‌های مبارکه‌ ق، ذاریات و قدر تلاوت و آیه ۱۲۱ سوره بقره تفسیر شد.

وی از برگزاری دومین کرسی تلاوت قر‌آن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند نیز خبر داد و گفت: کرسی‌های تلاوت به‌دنبال آشنایی دانشگاهیان با راه‌های کسب معارف قرآنی و ترویج آن و همراه‌شدن نسل جوان با قاریان ممتاز کشور برگزار می‌شود که برکات فراوانی به همراه دارد.

وحیدی‌مهر با دعوت از دانشگاهیان برای حضور در جلسات قرآن گفت: همراه‌شدن دانشجویان با کرسی‌های تلاوت در ساختن آینده ایران اسلامی بر مبنای تعالیم الهی و قرآنی می‌تواند اثرگذار باشد و آنها را در برابر هجمه دشمنان مصون بدارد.

به گزارش آنا، کرسی‌های تلاوت قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی، شامل تلاوت دسته‌جمعی و تلاوت فردی توسط قاریان برجسته و ممتاز استانی و کشوری است.