امروز: یکشنبه 17 آذر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جوانپور عنوان کرد: سما ۱۴۰۰؛ انتخاب نخست دانش‌آموزان برای تحصیل

تاریخ خبر: یکشنبه 29 مهر 1397 - 13:23
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی عنوان کرد که توسعه کیفی و کمی مدارس سما را به جد پیگیری می‌کنیم تا در چشم‌انداز سال ۱۴۰۰ انتخاب نخست دانش‌آموزان برای تحصیل باشد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد تبریز، عزیز جوانپور در جلسه هماهنگی مسئولان آموزشکده‌ها و مدارس سما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با دارابودن ظرفیت‌های کم‌نظیر، پشتوانه قوی برای مدارس سما محسوب می‌شود.

وی با اشاره به توسعه کمی و کیفی مدارس سما استان آذربایجان‌شرقی در سال تحصیلی جدید گفت: فرصت‌های بسیار مناسبی در اختیار مدارس سما قرار دارد که سایر مدارس از آن بی‌بهره هستند، باید طوری برنامه‌ریزی شود که معلمان و دانش‌آموزان از ظرفیت‌های بلااستفاده اعضای هیأت علمی و کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌های پیشرفته و سالن‌های ورزشی دانشگاه استفاده کنند.

رئیس واحد تبریز با تأکید بر اینکه مجموعه دانشگاه‌ آزاد اسلامی و مدارس سما باید تداعی‌گر مدارس اسلامی باشند، اظهار کرد: انقلاب اسلامی برای تداوم، تحول و پیشرفت و ارتقا، نیاز به نیروهای متدین، اسلامی و انقلابی دارد. روحیه انقلابی‌گری به مثابه گفتمانی فراگیر باید در همه نخبگان و نیروهای مؤثر و کارآمد در امور کشور وجود داشته باشد.

جوانپور بیان کرد: تأسیس و توسعه همه‌جانیه مدارس سما مبین آینده‌نگری مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی است. مجموعه سما در انجام مأموریت‌های خود موفق عمل کرده است‌؛ اما باید طبق فرمایش دکتر طهرانچی طوری پیش رویم که در سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب نخست داوطلبان ورود به دانشگاه و مدارس سما هم انتخاب نخست دانش‌آموزان برای تحصیل باشد.

وی افزود: با توجه به اینکه دانش‌آموزان از سنین پایین‌تری برخوردار هستند، امکان انجام کار فرهنگی، در این قشر میسر و تأثیرگذارتر است. یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی مدارس سما این است که بتوانیم آموزش و تربیت نیروی انسانی را از پیش‌دبستانی آغاز و تا تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ادامه دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی ابراز امیداوری کرد که با همدلی و هم‌افزایی مسئولان دانشگاه، راه ترقی و پیشرفت سازمان سما هموارتر شود.

در ابتدای جلسه محمد نریمانی‌راد دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان‌شرقی، گزارشی از عملکرد حوزه معاونت سما و وضعیت کمی و کیفی مدارس سما این استان در سال تحصیلی جدید ارائه داد.

در پایان جلسه از علی‌اکبر فکوری و منیژه سهیلی به‌عنوان مدیران برتر مدارس سما استان آذربایجان‌شرقی تجلیل شد.